When life gives you lemons add salt & tequila!

Hi!

Ik ben een tijdje ‘offline’ geweest en dat had een reden. Ik wil dat graag met jullie delen, want het is een lastig onderwerp waar mensen liever niet over praten.

Het gaat namelijk al een hele tijd niet zo goed met me en dat werd steeds erger.
Ik voelde me verdrietig, depressief, moe en eenzaam. Lange tijd wilde ik dat niet aan mezelf toegeven. Niet nu. Niet nu juist alles goed gaat. De afgelopen 10 jaar zijn zo’n emotionele achtbaan geweest en juist nu alles redelijk goed gaat, gaat het met mij niet goed… bah!

Uiteindelijk kon ik er niet meer om heen en ben ik hulp gaan zoeken. Dat valt nog niet mee, vanwege de lange wachtlijsten, maar dat is niet anders.
Ik sta nu op de wachtlijst voor de psycholoog, want er zijn best wat issues waar ik aan mag gaan werken. Stukjes daarvan zal ik ook met jullie gaan delen.

Aangezien de wachttijd min 8 weken is, moet ik mezelf bij elkaar rapen en doorgaan.

Ik ben lekker met mijn familie op vakantie geweest en werk wat minder. De ene dag gaat het beter dan de andere. Soms ben ik heel moe en doe ik niet zoveel, maar op goede dagen is het ook weer heel fijn om te werken.

Ik heb een droom met De Groene Hippie en die geef ik niet op!

Mijn doTERRA business laat me naar mezelf te kijken, reflecteren. Het legt dingen bloot en dwingt me om aan mezelf werken. En dat is niet erg want ik weet gewoon dat ik hier sterker uit kom!

Nu ga ik verder met mijn voorbereidingen, want donderdag vertrek ik naar Duitsland, naar de Europese conventie van doTERRA en daar heb ik dan toch wel weer veel zin in! (Even uit het dagelijkse ‘moeten’ is natuurlijk vooral heel fijn 😉)

Spread the love