Over mij

Wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Sandra. Ik ben getrouwd met Roel en mama van Jaap (2009) en Anna (2010). Hieronder volgt mijn verhaal. De reden waarom ik uiteindelijk ben begonnen met de Groene Hippie. In 2008 werd mijn man Roel ernstig ziek. Na een lange periode van ziekenhuisopnames en veel onderzoeken bleek hij uiteindelijk de Ziekte van Crohn te hebben. In de periode dat we de diagnose van Roel kregen was ik, eindelijk, na zeven miskramen, zwanger van onze zoon Jaap. In februari 2009 werd hij geboren. We waren dolgelukkig met hem, maar het was geen makkelijke periode. Jaap was geen makkelijke baby en met Roel zijn gezondheid ging het nog niet geweldig. Hij had absoluut geen energie en zat zwaar onder de medicijnen.
Ondanks alles wilden we graag een tweede kindje en na nog een miskraam werd in 2010 onze dochter Anna geboren. Ook dit was pittig, want Roel was nog steeds veel moe, maar het was het waard. Helaas werd Anna vlak voordat ze één jaar werd erg ziek. Na een aantal maanden bleek ze Coeliakie, een glutenintolerantie te hebben. Bij verder onderzoek in 2012 bleek Jaap hetzelfde te hebben. Het was behoorlijk wennen, maar het glutenvrije dieet kregen we onder controle.
In 2013 ging Jaap naar school en kwamen er weer andere problemen. Hij zat niet lekker in zijn vel, was niet (meer) zindelijk en had “gedoe” op school. Het werd weer het ene onderzoek na het andere, therapie hier en therapie daar. Ik werkte tot op dat moment met mijn man samen in ons eigen bedrijf, een administratiekantoor.
Ik kon niet meer. Ik was op. Met een zware burn-out kwam ik begin 2014 thuis te zitten. Dit kon zo niet meer. Na een jaar rustig aan doen en vooral “er zijn” voor de kinderen, was ik weer wat tot rust gekomen en wilde ik wel weer iets voor mezelf gaan doen. Ik wilde niet meer in de administratie werken, ik wilde iets doen waarmee ik mensen kon helpen, maar wat? We merkten al dat sinds we glutenvrij aten Roel zijn gezondheid beter werd. Dat vond ik intrigerend en ik begon me af te vragen wat er nog meer mogelijk was. Ik volgde de opleiding voor natuurvoedingsadviseur en wilde een eigen praktijk beginnen. Alles wat ik leerde paste ik thuis toe en Roel zijn gezondheid ging er gigantisch op vooruit. Hij kon zijn medicatie voor een deel afbouwen en hij kreeg veel meer energie.
Thuis hadden we dus veel baat bij deze opleiding, maar voor mij voelde het niet helemaal goed. Niet compleet. Er moest méér zijn en eigenlijke wilde ik dat Roel helemaal zou kunnen stoppen met zijn medicijnen. Naast dit alles kamp ik zelf al vanaf mijn jeugd met stemmingswisselingen. Ik heb op mijn 18e een zware depressie gehad en het blijft opletten dat die niet meer terugkomt. Juist in deze periode kwam ik via een vriendin in aanraking met doTERRA. Dat voelde gelijk goed! Dit wilde ik proberen. Deze producten wilde ik in mijn huis en mijn leven. Ik begon fanatiek de oliën te gebruiken voor mezelf en mijn gezin. Wauw, dit was wat ik miste. Dit was wat ik nodig had om mijn gezondere leefstijl compleet te maken. Ik gebruik de olie op allerlei verschillende manieren, bijvoorbeeld voor mezelf om mijn emoties in balans te houden en ervoor te zorgen dat een depressie niet terug komt . Ik heb een “olie-protocol” voor mezelf gemaakt. Als ik om de een of andere reden een tijdje niet zo goed voor mezelf zorg (slecht eten, weinig slaap) en een depressie begint de kop op te steken dan val ik terug op dit protocol. Het werkt voor mij geweldig en ik heb geen medicijnen nodig.
Maar dat was niet het enige. doTERRA biedt prachtige mogelijkheden om geld te verdienen en het is een bedrijf met het hart op de juiste plaats. Een bedrijf waar ik heel graag mee samen wilde werken. In een team met prachtige, sterke vrouwen die elkaar steunen en helpen.
En zo is het dus begonnen…Wil je meer weten over doTERRA: waarom doTERRA?

 

Wil je meer weten over essentiële oliën? Kijk gerust eens rond op de website. Onder het kopje “lifestyle” komt steeds meer informatie over het gebruik en de mogelijkheden van essentiële oliën.

 

 

Spreekt mijn verhaal je aan?

Je bent van harte welkom in ons team. Stuur me een mail of bel me en ik kan je er alles over vertellen.

sandra@degroenehippie.nl

06-21272640