Agenda

Online basisworkshop:

Omdat het niet altijd mogelijk is om een live workshop te volgen, geef ik ook regelmatig een online basisworkshop. Deze workshop geef ik via Zoom en duurt ongeveer een uur. Je krijgt dezelfde informatie als in de live basisworkshop. Omdat het prettig is dat je weet waar we over praten, krijg je bij deze workshop gratis 3 samples thuisgestuurd. Zo kun je tijdens de workshop gelijk de olie zelf ervaren.

Voor actuele data, neem even contact met me op.

 

Basisworkshops:

Op deze avond zal ik je vertellen hoe essentiële oliën perfect passen in een natuurlijke, gezonde leefstijl en wat ze kunnen doen voor jouw gezondheid. De 10 basisoliën worden besproken. Je krijgt de mogelijkheid om de oliën te ervaren, ruiken en proeven. Ook zullen we stilstaan bij eventuele gezondheidsklachten die je hebt en hoe je daarvoor specifieke oliën kunt inzetten.  Deze workshop wordt in een kleine groep gegeven, zodat er tijd is voor persoonlijke aandacht en veel ruimte om vragen te stellen.

Deze basisworkshop is gratis. Je kunt hem volgen bij mij in Tilburg, maar deze workshop kan ik, ook gratis,  bij je thuis komen geven.

Deze workshop wordt een aantal keren per maand gegeven. Wil je erbij zijn? Bel me op 06-21272640 of stuur een mail naar sandra@degroenehippie.nl