Agenda

Facebook cursus

Eén á twee keer per maand organiseer ik een Facebook cursus. In de loop van vier dagen krijg je alle informatie van de gewone workshop met zelfs wat meer verdieping. De informatie komt verspreid over de dag maar je kunt het lezen wanneer het jou uitkomt. Elke keer een beetje of bijvoorbeeld in 1 keer aan het einde van de dag.  Ook leuk: we geven elke dag een olie weg!

Tot de zomer staan er een aantal cursussen gepland:

  • 16 t/m 19 maart 2020
  • 6 t/m 9 april 2020
  • 18 t/m 21 mei 2020
  • 8 t/m 12 juni 2020

Wil je de Facebook cursus volgen stuur me dan even een mail op sandra@degroenehippie.nl dan voeg ik je toe aan de groep!

Basisworkshops:

Op deze avond zal ik je vertellen hoe essentiële oliën perfect passen in een natuurlijke, gezonde leefstijl en wat ze kunnen doen voor jouw gezondheid. De 10 basisoliën worden besproken. Je krijgt de mogelijkheid om de oliën te ervaren, ruiken en proeven. Ook zullen we stilstaan bij eventuele gezondheidsklachten die je hebt en hoe je daarvoor specifieke oliën kunt inzetten.  Deze workshop wordt in een kleine groep gegeven, zodat er tijd is voor persoonlijke aandacht en veel ruimte om vragen te stellen.

Deze basisworkshop is gratis. Je kunt hem volgen bij mij in Tilburg (Beeklaan 147), maar deze workshop kan ik, ook gratis,  bij je thuis komen geven.

Deze workshop wordt een aantal keren per maand gegeven. Wil je erbij zijn? Bel me op 06-21272640 of stuur een mail naar sandra@degroenehippie.nl