Agenda

Online basisworkshop:

Omdat het niet altijd mogelijk is om een live workshop te volgen, geef ik ook regelmatig een online basisworkshop. Deze workshop geef ik via Zoom en duurt ongeveer een uur. Je krijgt dezelfde informatie als in de live basisworkshop. Omdat het prettig is dat je weet waar we over praten, krijg je bij deze workshop gratis 3 samples thuisgestuurd. Zo kun je tijdens de workshop gelijk de olie zelf ervaren.

Voor actuele data, neem even contact met me op.

Thema webinars:

Dit zijn introductie webinars met steeds een ander thema. Ze duren ongeveer een uur. Elke maand hebben we een ander thema, aangepast aan de tijd van het jaar of bijvoorbeeld aan de situatie, zoals een webinar over kinderen in de herfstvakantie. En is het voorjaar zal er bijvoorbeeld een webinar komen over groene schoonmaak. Dit is de planning voor de komende maanden:

November:

Dinsdag 17 november 20.00: Ondersteun je immuunsysteem met dōTERRA essentiële oliën.

Donderdag 26 november 20.00: Ondersteun je immuunsysteem met dōTERRA essentiële oliën.

Via deze link kun je je aanmelden voor de webinars van november. 

December

Dinsdag 8 december 20.00: Stress & Slaapmanagement met essentiële oliën.

Maandag 21 december 20.00: Stress & Slaapmanagement met essentiële oliën. 

Via deze link kun je je aanmelden voor een van de webinars in december.

2021

Januari 2021: Gezonde gewoonten met essentiële oliën.

Februari 2021: Je hormonen in balans met essentiële oliën.

Maart 2021: Ondersteun de gezondheid van je kinderen met de dōTERRA Kids lijn.

April 2021: Essentiële oliën in de keuken. 

Mei 2021: Groene schoonmaak met essentiële oliën. 

Basisworkshops:

Op deze avond zal ik je vertellen hoe essentiële oliën perfect passen in een natuurlijke, gezonde leefstijl en wat ze kunnen doen voor jouw gezondheid. De 10 basisoliën worden besproken. Je krijgt de mogelijkheid om de oliën te ervaren, ruiken en proeven. Ook zullen we stilstaan bij eventuele gezondheidsklachten die je hebt en hoe je daarvoor specifieke oliën kunt inzetten.  Deze workshop wordt in een kleine groep gegeven, zodat er tijd is voor persoonlijke aandacht en veel ruimte om vragen te stellen.

Deze basisworkshop is gratis. Je kunt hem volgen bij mij in Tilburg, maar deze workshop kan ik, ook gratis,  bij je thuis komen geven.

Deze workshop wordt een aantal keren per maand gegeven. Wil je erbij zijn? Bel me op 06-21272640 of stuur een mail naar sandra@degroenehippie.nl