DōTERRA conventie in Düsseldorf

Afgelopen weekend was ik samen met Roel in Düsseldorf bij de Europese conventie van DōTERRA. We zijn voor een deel naar de conventie geweest en verder zijn we vooral samen op pad geweest.
💚
Op zaterdagochtend zaten we, samen met een aantal collega’s in de zaal bij elkaar. Ik vond het sowieso heel fijn om met die collega’s daar te zijn. Zulke lieve mensen. Ik hoef me niet anders voor te doen. Zij begrijpen precies hoe ik me voel en hoe het met me gaat. Het mag er gewoon zijn.
💚
We zaten daar te luisteren naar het verhaal van Sabine Quaritsch. Haar persoonlijke verhaal en hoe DōTERRA daar een plaats in had. Al na een paar zinnen voelde ik het aankomen. Dit gaat mij raken. Dit gaat mij heel erg raken..
Dus ik zei tegen Roel: “Ik heb het hier wel gehad. Laten we gaan. Ik moet hier weg.”
En hij zei: “Nee.”
“Hier gaan we even naar luisteren. Dit is belangrijk voor jou.”
Nog geen twee minuten later gingen de sluizen open. De lieve collega aan mijn andere zijde zag het ook. “ Dit komt binnen bij jou he? Geeft niks hoor.” En ze aait me even over mijn rug.
💚
Hier op dit moment realiseer ik me een aantal dingen:

Ik ben precies daar waar ik moet zijn. Bij deze mensen. Bij dit bedrijf. Dit bedrijf dat zich inzet voor een betere toekomst voor iedereen. Bij dit bedrijf staan de mensen voorop en daarna komt de rest pas!

Ik ben er klaar mee. “The only way is up!” Ik ga weer lekker aan de slag. Rustig aan. Mijn energie verdelen en niet teveel tegelijk, maar dit is te mooi om het niet te doen!

Ik ben zó gelukkig met deze mensen om mij heen. Met mijn man die, zonder er al te veel woorden aan vuil te maken, precies snapt wat ik nodig heb en altijd aan mijn zijde staat. Met deze lieve collega’s. Toen we hierna weggingen, halverwege de dag, kwam er weer een andere collega naar ons toe. Die begreep meteen waarom we gingen. “Je moet je energie goed verdelen en nu even lekker iets met je mannetje gaan doen.”
💚

Na deze ochtend zijn we lekker gaan wandelen en uitwaaien. Hebben we lekker even in het gras gelegen aan de oever van de Rijn. We hebben genoten!
Volgend jaar is de conventie op 8 en 9 mei in Rome. Ik heb mijn ticket al gekocht. Heb je zin om mee te gaan? Koop dan gauw je ticket, dan gaan we samen!

Spread the love