40

Over drie dagen ben ik jarig en wordt ik 40!
Ik vind het geweldig! Voor mij is zo’n nieuw tiental een reden om eens te kijken naar mijn leven en hoe het ervoor staat.

Ben ik écht gelukkig? JA! Een dikke, vette Ja.
Ik ben wie ik wil zijn.
Ik ben waar ik hoor te zijn.
En dat voelt zoooo goed.

De afgelopen jaren was dat wel eens anders. Na 12 ambachten en 13 ongelukken werkte ik al een aantal jaren niet meer. Het was niet meer te combineren met alles rondom mijn zoon. Het was goed en fijn dat we de mogelijkheid hadden dat ik thuis bij de kinderen kon blijven, maar puur voor mezelf was het niet altijd fijn. Mijn wereldje draaide alleen nog maar om de kinderen..

Wat ik dan wél wilde was één groot ?
In ieder geval niet meer terug naar waar ik was.

Ik moet er zelf vaak om lachen. Met mijn doTERRA business en De Groene Hippie weet ik op mijn (bijna) 40e eindelijk wat ik wil worden als ik later groot ben!

Het klinkt misschien gek, maar deze business draait vooral om persoonlijke ontwikkeling. Jezelf steeds verbeteren zodat je anderen steeds beter van dienst kunt zijn.

Persoonlijke groei = zakelijke groei

Hoe VET is dat?
Dankzij een geweldig team waar ik mee mag werken, ben ik een leuker mens en een leukere moeder en mijn bedrijfje is ook lekker aan het groeien.

Ik ben oprecht trots dat ik dit op mijn 40e kan zeggen en ik zou NIETS willen veranderen.

Zaterdag is het zover en ik heb een verrassing voor jullie. Hou mijn facebookpagina en instagram dus goed in de gaten want er komt een hele leuke winactie!

En als mijn verhaal jou aanspreekt: JIJ kan dit ook! Stuur me een privébericht en ik kan je er alles over vertellen!

Liefs
Sandra

Spread the love