Let’s do this!

Als je je inschrijft via mij of iemand uit mijn groene hippie team krijg je niet alleen ondersteuning van de persoon die je ingeschreven heeft, maar van het hele team. Er staat een ontzettend waardevol ondersteuningssysteem op jou te wachten.
Begin met onderstaande stappen en wij nemen contact met je op voor verdere ondersteuning.

 1. Kies je startpakket & en start met het gebruiken van de oliën
  Je kunt lid worden van ons team met elk startpakket van doTERRA. Er zijn echter 3 zakelijke kits die we aanraden als je echt zaken wil gaan doen: The Natural Solutions Kit, The Every Oil Kit of The Diamond Kit. De Natural Solutions Kit is de meest populaire en hierbij krijg je ook nog 100 punten die je weer uit kunt geven. In deze kit zitten alle populaire oliën, een diffuser, het supplement pakket, en meer. Alles wat je nodig hebt om zelf workshops te kunnen geven en vertrouwd te raken met alles. Overigens kun je met elk pakket lid worden van ons team. Het goedkoopste startpakket is de Family Physician voor € 115,- (ex BTW).
  Als je je order via mij geplaatst hebt, zal doTERRA mij op de hoogte stellen en dan neem ik contact met je op om je verder op weg te helpen.
 2. Je maandelijkse bestelling opzetten voor 100 PV
  Dit is de enige voorwaarde om geld te verdienen met doTERRA. Je moet een maandelijkse bestelling (LRP) hebben van 100 PV. Gelukkig zijn er veel fantastische producten die je elke maand kan bestellen die je normaal toch zou kopen, zoals vitamines, tandpasta, wasmiddel, etc. Lees hier meer over LRP.
 3. Start met het delen van oliën
  Deel samples uit aan vrienden en familie. Deel waar je van houd. Het is makkelijk om je bedrijf op te bouwen omdat je de olie graag wil delen. Ik heb nooit het gevoel dat ik “iets verkoop”, ik help mensen met het vinden van natuurlijke oplossingen voor hun problemen. Ik vind het geweldig als mensen mooie resultaten behalen dankzij de olie.
 4. En dan krijg je per week betaald!
  doTERRA heeft een geweldig compensatieplan en ons doel is om jou te helpen om zo snel mogelijk geld te verdienen terwijl je zoveel mogelijk mensen helpt.
 5. Maak je dromen waar.
  Op het moment dat je bedrijf gaat groeien zal je je realiseren dat dit groter is dan je gedacht had en je dromen zullen ook groter worden. Maak ze waar!