doTERRA Loyalty Rewards Program

Dit is een programma waarbij je maandelijks minimaal een order plaatst. Hierdoor ga je punten sparen en krijg je ook je verzendkosten volledig terug in punten.

doTERRA werkt met PV. Dit zijn de punten. Op je prijslijst zie je bij ieder artikel ook de waarde in PV staan.

Hoe het werkt:
Als je maandelijks een order plaats van minimaal 50 PV (dit zijn dus je punten, zie prijslijst) begin je meteen met het verdienen van punten. In het begin verdien je 10% van je PV terug in punten. Je ziet je gespaarde punten vanzelf terug in je account.
In de eerste 3 maanden krijg je 10% van je PV terug, daarna ga je omhoog naar 15% zoals je in de afbeelding hieronder kunt zien.

Uiteindelijk, als je elke maand voor minstens 50 PV hebt besteld, krijg je na 12 maanden 30% van je bestelling terug in gratis productpunten. Je kunt je punten inwisselen voor gratis producten. Bij je bestelling heb je de mogelijkheid om te betalen met je punten.

Tot op de dag van vandaag is doTERRA het enige bedrijf dat zijn trouwe klanten zoveel teruggeeft!

Je kunt elke maand wijzigen wat je wil bestellen, dus je hoeft echt niet elke maand hetzelfde te bestellen. Als het een keer niet uitkomt om voor 50 PV te bestellen is dat niet erg. Het is wel belangrijk om in ieder geval iets kleins te bestellen. Als je tussen de 1 en 49 PV besteld blijf je je punten houden en het percentage korting houden.

Uiteraard kun je met het programma stoppen wanneer je maar wil. Hou er rekening mee dat je je punten eerst op maakt, anders ben je ze kwijt. Als je op een later moment weer wil starten, begin je wel weer op 10%.